Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


Page:  1  2  3 ... 5  6  7 

 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

Aerotuk wrote:
Navae: 1 right= Embossed BOE Taco Knight Trivia napkin "guaranteed to cut lag in Dalaran"


Lmao!

That was a funny Taco Trivia, good job Ken emoticon

---

5/7/2009, 7:44 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


#1. Name 3 members of the guild "Villains of Tranquillien" on the server Velen.
All four players named 3 each!

#2. How many level 80 characters are in "Villains of Tranquillien"?
Answer: 13

#3. On March 1st Docspock posted on the WoW forums: "Villains of Tranquillien is currently recruiting members for 10 man content."
True or False?
Answer: False
It was posted on May 1st, 2009

#4. Is the appointed Guild Leader of VoT a gnome?
Answer: No
Blood Elf

#5. What class was "Idare" on EQoA?
Answer: Paladin

#6. Leithe, Doosatis and Khloey are new members of what guild on Velen?
Answer: Villains of Tranquillien

#7. Would calling the VoT member "Tarq" on Velen a "Dairyqueen", make sense nickname-wise because of the chosen race?
Answer: Yes
All Taurens are Dairyqueensemoticon

#8. Our beloved Willowrune recently created a new website for the Sleepless Knights on what guild hosting website?
Answer: [sign in to see URL]
Willow had to answer this question one-handed and blindfolded
-----------------------------------
Cmonster = 4 right-15g and a week supply of "GnomeBgone" repellant!
Clarossa = 5 right-15g and a week supply of "wake-me-up" hotsauce!
Julieanna = 4 right-15g and a worm-ridden ancient copy of "The who's-who of EQ"!
Willowrune = 6 right-45g and a free ride on any flying carpet she see's in Ironforge!
-----------------------------------
Thank you for visiting the Taco Knight Trivia [sign in to see URL] you week after next!! emoticon

---

5/20/2009, 9:57 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
borron Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Master Midgit
Global user

Registered: 09-2006
Posts: 199
Karma: 5 (+5/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


#5. What class was "Idare" on EQoA?
Answer: Paladin


Dang go figure right I might nave gotten this one right.
I really need to start logging in on Wed. me bad

GREAT QUESTIONS
5/21/2009, 7:54 am Link to this post Send Email to borron   Send PM to borron AIM MSN
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Tomorrow's Trivia theme is "Western's and the White House" emoticon

---

6/16/2009, 9:57 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Tonight's Winner was Odesza with 5 right, Casha and Runicmoon tied with 4, Clarossa with 3, and Nitemares won a blind date with a Tauren princess!! Congratz Winners!!



#1. Which of these westerns was the first to win Best Picture?

A. Dances with Wolves

B. The Good, the Bad and the Ugly

C. High Noon

D. Mighty Morphan Power Rangers

Answer: A, Dances with Wolves won Best Picture in 1990


#2. How many rooms are there in the White House?

Answer: 132, There are 132 rooms, 35 bathrooms, and 6 levels in the Residence. There are also 412 doors, 147 windows, 28 fireplaces, 8 staircases, and 3 elevators.


#3. How do you spell "I want to be a cowboy" backwards?

Answer: yobwoc a eb ot tnaw I


#4. What was the original official name of the White House?

A. Mr. Margorium's Wonder Emporium

B. President's Palace

C. Executive Mansion

D. President's House

Answer: The White House's original official name was the Executive Mansion, though people generally referred to it as the President's House, the President's Palace, or the Presidential Mansion.

#5. What does the term "Spaghetti Western" actually represent?

Answer: A low-budget Western film made by a European, especially an Italian, film company.


#6. Who lives in the White House apart from the US president and his family?

Answer: members of the secret service

   
   1. The Vice President does not live in the White House - he or she has a completely different house a couple of miles away to ensure that if the White House is attacked the Vice President is not harmed.
   2. Likewise, the White House staff live elsewhere and commute to work, including the Secret Service.
   3. White House staff such as cleaning/cooking staff live in the White House and Special Guests are also invited to stay temporarily.


#7. What is the plant that always rolls in western movies?

Answer: The tumbleweed or brush sage (sagebrush). It is often used as a visual symbol of emptiness or desolation.


#8. In what year were the first reports of UFO's flying over the White House relayed from several commercial and military radar operators?

A. 2009

B. 1952

C. 1966

D. 1918

Answer: July 19th, 1952

TIE-BREAKER-BONUS QUESTION:

I have a pen on my desk, what color is it?

Answer: Blue

Thanks for playing, hope enjoyed the new mystery misery hot sauce!! Hope to see ya in 2weeks!!!! emoticon

---

6/17/2009, 9:50 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1: Who made the prophecy about Harry and Voldemort?

A: Sybill Trelawney
B: Madam Puddifoot
C: Draco Malfoy
D: Casha

Answer: A - Sybill Trelawney

2. What does the term "BULLPEN" refer to in Baseball?

A: Tauren prison
B: President's Box
C: Warm-up area for pitchers
D: A pen used by players to sign autographs

Answer: C Area designated for pitchers to warm-up. Generally consists of two mounds and two home plates

3: What is a "Muggle" ?

Non-magic folk

4: What does the term "On Deck" refer to in Baseball?

A: BBQ party
B: A seat cushion
C: Next batter up in the inning
D: Umpires' position behind the catcher

Answer: C

A term used to refer to the next batter up in the inning. This person stands in a designated circular area and warms up before batting.

5. What is the name of Harry Potter's owl?

Answer: Hedgwig

6. What does the term "Signs" refer to in Baseball?

A: Crop signs in the outfield
B: The song played before the National Anthem
C: Hand signals
D: Stains on a players' uniform

Answer: C

1. Player signals given from the third base coach to the hitter and runner. 2. Hand signals given by the catcher to the pitcher suggesting the type of pitch to be thrown.

7: Why do Grims scare wizards?

A: They are considered to be an omen of death.
B: They take the shape of a wizard's worst fear.
C: They can take away all of a wizard's magical powers.

Answer: A Grims are considered to be an omen of death and they are believed to take the shape of a giant, spectral dog.

8: Spell "I am not the Half Blood Prince." without the vowels and backwards.

Answer: " cnrp dlb flh ht tn m "

----------------------------------------
Cemicalman with 7 correct = 45g + extra treats and the only unicorn known to exist (to do what he wants with)
Xeennaa with 6 correct = 45g + a treat
Valgron with 3 correct (showed up late wearing a cheerleader outfit holding a sledgehammer) = 15g and some black coffee and bowels n brains!


 emoticon

---

7/15/2009, 9:47 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


CONGRATZ!!! Odesza-5 right! / Cmonster-5 right! / Clarossa-3 right! / Mortalcombat-2 right!emoticon

1. In general terms, what does "horseback riding" mean?

Answer: The sport of sitting on the back of a horse while controlling its movements

2. Of these four, which was the first circus in history?

A. Le Cirque Invisible
B. Circus Royale
C. Circus of Pepin and Breschard
D. Circus Maximus

Answer:The Circus Maximus (Circo Massimo) 6th century BC, was the largest stadium in ancient Rome. At one point the Circus could seat [sign in to see URL] people, one quarter of Rome's population.

3. Name the four pieces that make up a Bridle, the headpiece on a horse.

Answer: headstall, bit, chin strap, and reins

4. Why has the use of animals in the circus been a matter of controversy for so long?

A. Animals are scary
B. Animals are messy
C. Cruelty and abuse by their trainers
D. Animals like Disco

Answer: C Animal-welfare groups have documented many cases of animal cruelty in the training of performing animals.

5. Spell "Horseback Riding" by replacing the vowels with the letter "z".

Answer: Hzrszbzck Rzdzng - Long believed by the Alliance, to be the first words Horde children learn to spell.

6. Name the language and english translation of "Cirque du Soleil".

Answer: French, in english means "Circus of the Sun"

7. What does the term "Above the Bit" mean?

Answer: The horse evades the rider's aids by raising the head above the level of the rider's hands. Reduces the amount of control the rider has over the horse.

8. What is the correct term used to describe the humor of Monty Python's Flying Circus?

Answer: Pythonesque (of humor) surreal or absurd - Etymology: From the name of the British comedy troupe, Monty Python, and due to the type of humor in it.



---

9/16/2009, 9:38 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


--Log in or sign up to see linked image content--


Is it FACT or FICTION?

The rules are simple:
#1: Answer 10 questions correctly by typing either "fact" if you think it's true or "fiction" if you think it's bogus, fake, a rumor, a joke, etc.

#2: Anybody can host. Just copy the event in the calendar and paste it on whatever day you wish to hold it, and sign your name to it. How easy is that.

#3: The person(s) hosting MUST POST Q&A here after the event is over. In addition to the answers, please provide a little more info. The Truth is Out There yes, but make it easy on us. emoticon

#4: Answers given in guild chat may be changed before the host gives the answer, not after the fact.

#5: 3gold for every correct answer x 10questions. If you want to up it, by all means go for it. Announce it before the event.
---------------------------
Thank You Ed & Diana for the "all host" suggestion,etc. Good thinkin
 emoticon

---

10/13/2009, 12:48 am Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. White House Will Not Accept Christmas Ornaments With Religious Themes.

Answer: Fiction A spokesperson at the White House commented on this internet rumor (eRumor) saying no such letter came from 1600 Pennsylvania Avenue in Washington DC.

[sign in to see URL] longlegs are the most venomous of all spiders, but are unable to puncture human skin.

Answer:Fiction The pholcid house spider or "Daddy Longlegs" is venomous, but there is no scientific evidence that their venom is particularly potent. It is true that they are unable to puncture human skin with their fangs, but even if they could, it is doubtful they would cause any serious harm.

3. Eating turkey makes you sleepy.

Answer:Fiction Turkey does contain the amino acid tryptophan, which is a natural sedative, but so do plenty of other foods, such as chicken, beef, pork, cheese and beans. Not only do all of these foods also contain protein, which negates the effects of tryptophan, but we generally don't ingest enough at one sitting to feel it.
However, what does tend to make people exceptionally drowsy is eating a big, heavy meal-Thanksgiving dinner, for example. Blood is diverted to the digestive system to help tackle all the fats and carbohydrates you've consumed, which decreases blood flow to your brain and makes you feel lethargic. Drinking alcohol -- while watching football or during the meal -- only makes matters worse. So even if you didn't eat any turkey, you'd still feel like taking a nap afterward.


3. Eating turkey makes you sleepy.4. Coca-Cola was originally green-colored.

Answer:Fiction It's not clear how or where this rumor started, but it's been widely distributed on the Internet as a bit of interesting trivia. According to Coca-Cola's own Web site: "This is indeed just a rumor. Although the famous contour bottle is green, Coca-Cola has always been brown in color, since its start in 1886."

5. My real name is Kenneth Swiftwinds Van-Allen.

Answer:Fiction

6. The Chevy Nova did not sell well in Mexico because its name translates as "doesn't go" in Spanish.

Answer: Fiction This story is often used to illustrate the pitfalls of selling a product in a foreign country without doing your homework first. However clever the story may be, it's not actually true. First of all, it's unlikely that a major automotive company would manage to secure a deal to sell their cars in Mexico without a Spanish-speaking employee or Mexican counterpart pointing out that the name would be an issue, if that was indeed the case.

Second, the word "nova" is pronounced differently from the Spanish phrase no va (which does mean "doesn't go" in Spanish). So just as you don't balk at the idea of seeing a therapist because it looks like "the rapist" when split unto two words, Spanish speakers are similarly unlikely to make that connection with the word "nova."

Finally, there is a brand of gasoline in Mexico called "Nova" that no one seems to have a problem with, so why would a car with the same name have a problem?

The Nova sold well in Mexico and other Spanish-speaking markets, and Chevy never felt the need to change the name of the model.


7. An enterprising student financed his college education by soliciting one-cent donations.

Answer: FACT In 1987, Mike Hayes of Rochelle, Ill., came up with a novel way to pay for college. As a freshman at the University of Illinois, he wrote to Chicago Tribune columnist Bob Greene, asking for his help in raising $28,000 by soliciting donations of a penny from each of his readers. He figured everyone would be willing to spare a penny, and if he could find a way to convince 28 million people to each send him one, he could pay for school.

Amused by Hayes' creativity, the columnist agreed to go along with the idea, and in his Sept. 6 column shared his story and where to send donations. Within a month, the "Many Pennies for Mike" fund had raised over $23,000 with donations from every state in the United States, ranging from 1 cent to $100.

Mike eventually reached his goal and went on to earn a degree in food science, financed by the spare change of Chicago Tribune readers.


8. Arriving late to class, a student mistook examples of unsolvable math problems on the blackboard for a homework assignment and solved them.

Answer: FACT One day in 1939, a graduate student at the University of California at Berkeley by the name of George Dantzig arrived late to his statistics class. Seeing two problems written on the board, he assumed they were a homework assignment and copied them down, solved them and handed them in a few days later.

In actuality, they were examples of (formerly) unprovable statistical theorems, which he had managed to prove. A few weeks later, the professor knocked on George's door and excitedly informed him that he had prepared one of his proofs for publication. Dantzig's story became the stuff of legend, and was the inspiration for the 1997 movie Good Will Hunting.


9. Putting sugar in a car's gas tank will ruin the engine.

Answer: Fiction Revenge is sweet, they say. And what better way to exact sweet revenge than to ruin someone's car with a bag of sugar? If you empty the bag into the gas tank, the sugar will make its way into the engine, caramelize from the heat, and then harden like rock candy once the car cools down, effectively destroying the engine ... right?

Wrong.

Sugar does not dissolve in gasoline, and filters prevent any solids in the fuel from getting into the engine, so it is likely to remain intact in the gas tank. The only harm you can hope to inflict by putting sugar in someone's gas tank is the inconvenience of a trip to the mechanic to replace the fuel filters and clean out the tank.


10. Microsoft once announced it was developing a portable toilet, called the iLoo, in which users could surf the Internet.


Answer: FACT In 2003, Microsoft's MSN U.K. division announced plans to develop a portable toilet for use at summer music festivals that would be equipped with a keyboard, plasma screen and wireless Internet access. They already had some success with Internet-ready park benches in London, and were carrying the idea through to the "iLoo," complete with special toilet paper printed with URLs.

The iLoo project quickly became the butt of jokes in the media and on late-night talk shows. Microsoft's corporate headquarters in the United States responded by saying the whole thing was a hoax, but later confirmed that while their British MSN division had been working on such a project, it had been scrapped after the announcement prompted so much ridicule.






---

10/13/2009, 12:56 am Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 


Add a reply

Page:  1  2  3 ... 5  6  7 





You are not logged in (login)