Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


Page:  1  2  3  4  5  6  7 

 
OverlordGran Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Half-Pint
Global user

Registered: 02-2007
Location: Canada
Posts: 390
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

8. How many DeathKnights do the "Villians of Tranquillien" (our horde side guild) have, as of tonight?
3? 8? 12? 21?
Answer: 12**As listed on WoWArmory at time of post**



The Armory Lies.

Solkanar was added but not on the Armory.

I do believe he was added before Taco triva.

It matters How ? It Don't. Just my way of Saying DING I now have a DK.

---
Grangron 60 Elder
Valtome, Silvous, Bonjour, cspotrun, rolex and many many more!!!
12/11/2008, 1:28 am Link to this post Send Email to OverlordGran   Send PM to OverlordGran MSN
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Aww Ken, will be sad to see the Taco Stand close down but I understand emoticon

I do want to thank you for the fun you have created over the months with "Taco Trivia." You have put hours into making sure that your guildmates have fun, between farming for the gold and goodies you hand out, to coming up with the Trivia Questions and Answers to hosting the whole thing.

::Raises a mug:: To you bud, for all that you do for the guild and for being the best Taco Slinger ever emoticon

---

12/11/2008, 8:40 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Kazmara Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator
Global user

Registered: 03-2004
Location: Middle Earth
Posts: 4242
Karma: 45 (+45/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


::raises another mug::

---



12/11/2008, 12:04 pm Link to this post Send Email to Kazmara   Send PM to Kazmara AIM MSN
 
tul64 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Sleepless Stablehand
Global user

Registered: 04-2008
Location: Port Coquitlam, BC Canada
Posts: 1337
Karma: 8 (+8/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


/salute Ken

Awsome job putting this together for the Knights weekly! I know a lot of work went into it. Feel free to come open up your taco stand in Oggrimar anytime, Im sure the Villains would be happy to contribute to the the kitty.

---


12/11/2008, 1:19 pm Link to this post Send Email to tul64   Send PM to tul64 MSN
 
tonii Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Master Shortie
Global user

Registered: 09-2006
Posts: 512
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


thx for the fun and the heartburn!

All the work was much appreciated emoticon

---
splints and splinters...

Tonii:
Uther:
dirge:71 Gnome DK
terra:80 NE Druid
que:80 Gnome Lock
phase:48 Gnome Mage
12/11/2008, 5:03 pm Link to this post Send PM to tonii
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


TACOKNIGHT TRIVIA RETURNS!!!

With a twist:
Answer 3 correctly = 15g
Answer 6 correctly = 45g
Answer 8 win the Golden Taco = 100g

QUESTION#1: In the Mage Quarters of Stormwind, you’ll find three mages-in-training talking shop. Hang around long enough and one of them will say “wouldn’t that be bad, like crossing the streams bad?” What movie does this quote reference?

Answer: Ghostbusters

QUESTION#2: On your way to the Ironforge Auction House, ask one of the guards the location of the alchemy trainer. One of his answers will be, “why, oh why didn’t I take the blue potion?” What movie does this quote reference?

Answer: The Matrix

QUESTION#3: Chief Engineer Scooty is a Goblin in Booty Bay who'll teleport you to Gnomeregan if you have the quest. This NPC is a reference to whom and from what movie franchise?

Answer: Scotty from Star Trek


QUESTION#4: In Dun Mo-rogh, just south of Kharanos, there’s a small camp where a group of dwarves are taking target practice. Hang around long enough and you’ll hear one of the dwarves scream out: “This is my boomstick!”
What movie is this quote from?

Answer: Evil Dead 3: Army of Darkness


QUESTION#5: Inside of the Wailing Caverns instance (The Barrens), you can find stones, stacked in small piles. Nearby, you can find Stickmen, made from wooden poles. What movie is Blizzard nodding to here?

Answer: The Blair Witch Project

QUESTION#6: "Ajeck Rouack" is standing next to Nessingwary at the Nessingwary camp, northern Stranglethorn Vale. This anagram represents what great American author?

Answer: Jack Kerouac


QUESTION#7: The drop "Arcanist’s Cookbook" is a reference to what book published in 1971?

Answer: The Anarchist Cookbook


QUESTION#8: "Hand of Edward the Odd" is an epic BoE mace. What movie is this item in reference to?

Answer: Edward Scissorhands

Tonights winner was Willowrune with 6 correct!!! GRATZ WILLOW!!!

Whirn and Cmonster tied with 5! GRATZ!!!

Changesteelr was too busy pickpocketing the other customers and brought her own chips-n-salsa.

ALL OF THE TACOS SERVED TONIGHT WERE MADE FRESH!! THANK YOU Spiritthief FOR SAPPING THOSE ANIMALS!!

SEE YA WEEK AFTER NEXT!!!

 emoticon

---

4/22/2009, 10:11 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Berkin Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 03-2004
Posts: 4381
Karma: 60 (+61/-1)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Awesome trivia questions! There are so many pop culture references in WoW!!

---

4/23/2009, 9:59 am Link to this post Send Email to Berkin   Send PM to Berkin
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


This was a blast Ken! emoticon

Thanks again for the Trivia, good job and fun was had by all! emoticon

---

4/24/2009, 10:11 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
pennynickel Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Shortie
Global user

Registered: 02-2008
Posts: 49
Karma: 2 (+2/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


LoL Ken!! You are too funny.. and yes I did earn a bit of change there. HEHE emoticon
4/24/2009, 1:19 pm Link to this post Send Email to pennynickel   Send PM to pennynickel
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


#1: How many vowels are in the word "Disco"?
Answer: 2

#2: Rolling Stone Magazine wrote the first article on Disco in what year?
A: Sept 1973
B: Oct 1976
C: 405 B.C.
D: June 1974

Answer: A The first article about disco was written in September 1973 by Vince Aletti for Rolling Stone Magazine.


#3: Who was the one-hit-wonder with the 1976 hit "Disco Duck"?

Answer: Rick Dees


#4: What popular song by KC and the Sunshine Band from their 1976 album Part 3, appears in the comic to film adaptation of WATCHMEN?

Answer: I'm Your Boogie Man


#5: Who wrote "Le Freak"?

Answer: Chic A New York Times critic described the song as a "haunting, minimalist pop-funk built around the guitar and bass.

#6: 254 West 54th Street in Manhattan was the address of what famous discothèque from the late 70's to mid 80's?

Answer: Studio 54

#7: What infamous Frank Zappa song became a popular disco hit despite its obvious parodical reflection of disco music?

Answer: Dancin' Fool

#8: What male race in the World of Warcraft dances like John Travolta in Saturday Night Fever?

Answer: human

Datwink: 3 right=15g
Willowrune: 4 right=15g
Cemicalman: 4 right=15g
Moreaux: 4 right=15g
Navae: 1 right= Embossed BOE Taco Knight Trivia napkin "guaranteed to cut lag in Dalaran"
__________________________
Gratz winners! See ya week after next!!

---

5/6/2009, 9:38 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5  6  7 





You are not logged in (login)