Runboard.com
You're welcome.
Community logo






runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)

Page:  1  2  3  4  5  6  7 

 
OverlordGran Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Half-Pint

Registered: 02-2007
Location: Canada
Posts: 390
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:


Holy crap logged on and realized I was in WAY over my head! Ok how bout a quiz on back bacon, igloos, lacross, and of course...Sheep!

Give us Canucks a chance






You must be one of thoughs Scottish Canucks.


Tul i'm gonna have to pull out the EHmaple card on you. You didn't mention Hockey, Sure you said igloos and Lacross but Not Hockey. hmmm... Tal can I get a Ref on this call Please.

---
Grangron 60 Elder
Valtome, Silvous, Bonjour, cspotrun, rolex and many many more!!!
9/14/2008, 11:41 pm Link to this post Send Email to OverlordGran   Send PM to OverlordGran MSN
 
tul64 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Sleepless Stablehand

Registered: 04-2008
Location: Port Coquitlam, BC Canada
Posts: 1337
Karma: 8 (+8/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Well I live in the Vancouver area, so hockey doesn’t really exist here emoticon

We try to put it out of our memory in lieu of yet another disappointment


---


9/15/2008, 1:59 pm Link to this post Send Email to tul64   Send PM to tul64 MSN
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Fairy Tales & Nursery Rhymes
by
Spiritread


1. What did the Queen of Hearts bake?
Answer: Some tarts

2. Wee Willie Winkie wore a what?
Answer: A Nightgown

3. Who kissed the girls and made them cry?
Answer: Georgie Porgie

4. What represented the amount of time that the Beast had to make Belle fall in love with him?
Answer: Enchanted Rose

5. How does Bluebeard find out that his wives have disobeyed him?
Answer: Drops of blood on the key

6. In the tale "The History of Jack the Giant-Killer" what does Jack have that helps him conquer all of these beastly Giants?
Answer: Invisible coat

7. In "The Snow Queen" what melts Kay's cold heart?
Answer: Tears

8. In the Grimm Brothers' original tale "The Frog Prince" how does the Princess turn the frog into a handsome prince?
Answer: By throwing the frog against the wall in disgust

9. (Bonus) Sony started an advertising campaign in 2007 that is still used today, what is it?

Answer: HDNA - High Definition It's in our DNA
____________________________________________________________________________


Diaperman: 3 out of 9
Burntbeard: 1 out of 9
Manyarrows: 6 out of 9
Navae: 3 out of 9
Voodoonite: 1 out of 9

-------------------------------------------------------
Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 120G Hope to cya there!!! emoticon
Next weeks theme is:
Wildwest / Ghosthunters / Sheep* / La Crosse*(for our Canadian brothers and sisters!)**
 


---

9/17/2008, 9:54 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. Born in NYC in 1859, far from the West where he would eventually become famous, Henry McCarty was better known by what nickname?

Answer: Billy the Kid

2. What does EVP stand for?

Answer: Electronic Voice Phenomena

3. What are adult male sheep called?

Answer: Rams

4. Originated by Indians of North America, this game is played with a solid rubber ball and involves stick checking and body contact. What's the name of the game?

Answer: LaCrosse

5. In ghost hunting most "orbs" can be explained as what?

Answer: Dust or Bugs

6. Bonus***Tech What does JPEG stand for?

Answer: Joint Photographic Experts Group

7. What is a castrated male sheep called?

Answer: Wether

8. What famous outlaw once wrote his own press release for one of his robberies?

Answer: Jesse James - Jesse James took great delight in his notoriety and once went so far as to write his own press release for one of his robberies and hand it to the engineer of the train he was robbing before riding away with his men.
----------------------------------------
Manyarrows: 7 out of 8
Cemicalman: 2 out of 8
Diaperman: 5 out of 8
Navae: Thought the tacos a lil too spicy! So she offered us all up an icy riddle to enjoy (worth 5g)

Thanks for the brain freeze Teddy!!emoticon
________________________________________
Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 150G
Hope to cya there!!! emoticon

Next weeks theme is: LEGENDS / CANDY


 

---

9/24/2008, 9:58 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. What candy bar was named after it's inventors' family horse?
Answer: Snickers

2. What candy bar consists of a coconut center topped with an almond and coated with milk chocolate?
Answer: Almond Joy

3. What was changed about the Mr. Goodbar formula in 1992?
Answer: More peanuts

4. What candy bar was invented by the Curtiss Candy Company of Chicago in 1923?
Answer: Butterfinger

5. After seven generations of living in close contact with the Europeans, the Onkwehonwe (Original People) would rise up and demand that their rights and stewardship over the Earth be respected and restored. From what "Native American" culture is this Legend description derived?
Answer: (insert living tribes)
All acknowledge the Prophecy of the Seventh Generation.

6. What defines a Legend?
Answer: a collection of stories about an admirable person

7. Middle name of James Dean, and the model of his first motorcycle?
Answer: Byron and Czech:Whizzer

8.The Legend of the Crystal Skull, a movie starring Harrison Ford and Shia LeBeouf is based on the finding of a 30-pound, 10-inch-high artifact, from what South American tribal nation?
Answer: Aztecs

9. ***SONY BONUS WORTH 10G*****
"Life with Playstation" is coming to Playstation 3 letting you watch news and weather. How do you access this feature?

Answer: XMB ( Xross Media Bar)

**THIS WEEK ONLY, A KNIGHT IS ALLOWED TO ALT+TAB TO FIND THE BONUS ANSWER**

TO CELEBRATE DECEPTION ON THE FIRST DAY OF OCTOBER




 Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 180G with a 20g SONY BONUS QUESTION!!!Hope to cya there!!!emoticon

Next weeks theme is:

Martial Arts / Gaming / Pie


---

10/1/2008, 10:45 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. The concept of combining the elements of multiple martial arts was pioneered and popularized by what famous screen actor of the 1960's and 70's?

Answer: Bruce Lee - Widely accepted as the father of MMA (mixed martial arts)

2. What does SEGA stand for?
Answer: SErvice GAmes

3. The Samurai were a class of ancient martial arts warriors from what country?

Answer: Japan

4. Pyes (pies) originally appeared in England as early as the twelfth century. What was the crust of the pie called back then?
Answer: Coffyn (coffin)

5. Mario first occurred in Donkey Kong, but wasn't named Mario. What was his name?

Answer: Jumpman

6. Pie has become so much a part of American culture throughout the years that we now commonly use the term______________________?
(FILL IN THE BLANK)

Answer: 'as American as apple pie'

7. Early pies were predominately made of what?

Answer: Meat

8. Karate is a Japanese martial art that uses various punches, kicks and blocks. What does the word karate mean?

Answer: Open Hand

9. (BONUS) SONY WORTH 20G
What does BRAVIA stand for?

Answer: Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture
_______________________________________________________
Diaperman: 4 out of 8
Cemicalman: 4 out of 8
Muleface: 7 out of 8
Kelsset: 2 out of 8
Navae 4 out of 8
Voodoonite: 2 out of 8


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 215G with a 5g SONY BONUS QUESTION!!! Hope to cya there!!!

 emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon

Next weeks theme is:

HORROR MOVIES / BONES





---

10/8/2008, 9:58 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


WINNER!!! *ELETHRIENE* 215G WINNER!!!




1. What is the only bone in your skull that moves?

Answer: Jawbone (mandible)

2. Two American tourists in London who are attacked by a werewolf that none of the locals will admit exists.
What movie is this plot referring to?

Answer: An American Werewolf in London

3. A failed novelist and hotel manager succumbs to madness after spending a long winter cooped up in the creepy confines of the Overlook Hotel.
What horror movie does this plot refer to?

Answer: The Shining "All work and no play makes Jack a dull boy."

4. An adolescent girl is possessed by a mysterious entity and her mom seeks the help of two priests to save her daughter.
What movie is this plot referring to?

Answer: The Exorcist

5. The Sun Dance, once practiced by the Sioux and nearly all Plains Indians, involved men carrying a whistle in their mouths made from the wingbone of what bird?

Answer: Eagle

6. What is scarier than being attacked in your sleep when you are at your most vulnerable by a guy in a sweater with a razor glove?
Which horror movie am I referring to?

Answer: A Nightmare On Elm Street

7. After having failed to secure the rights to Bram Stoker's Dracula novel, a certain german director went ahead and created his own storied production of what silent film shot in 1921?

Answer: Nosferatu

8. What does LCD stand for? (BONUS TECH - worth 5g -)

Answer: Liquid Crystal Display

9. Which movie does this line come from? "Don't bury me...I'm not dead."

Serpent and the Rainbow
Gremlins
Pet Semetary
_______________________________
Elethriene: 8 out of 8
Cemicalman: 6 out of 8
Toniiphase: 5 out of 8 + BONUS WINNER!!
Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 30G with a 10g SONY BONUS QUESTION!!! Hope to cya there!!!










---

10/23/2008, 6:24 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Kazmara Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator

Registered: 03-2004
Location: Middle Earth
Posts: 4242
Karma: 45 (+45/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Gratz!!!

---



10/25/2008, 7:13 am Link to this post Send Email to Kazmara   Send PM to Kazmara AIM MSN
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Woo hoo, this was fun! emoticon

Thanks, as always, Ken for the laughs and teasers (and of course the gold emoticon ).

Not sure what it says about me tho, that I win on a bones and horror film topic and miss so many on the American Constitution.... emoticon

Last edited by Aerwyn, 10/25/2008, 9:48 am


---

10/25/2008, 9:46 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Congratz Willowrune!!!WINNER!!!

1. Native American Indians used pumpkin for?

A. Squash on people's heads
B. Juggling
C. Food, medicine and mats
D. Basketball

2. What holiday does Mexico celebrate instead of Halloween?

Answer:The Day of the Dead ~ Dia de los Muertos

3. The eve of All Saints is known as All Hallows Eve, or commonly referred to as what?

Answer: Halloween

4. Halloween is the 2nd most commercially successful holiday, which holiday is the first?

Answer: Christmas

5. The ancient Celts thought that spirits and ghosts roamed the countryside on Halloween night. What did they do in order to avoid being recognized as human?
 
Answer: They began wearing masks and costumes.

6. Samhainophobia is an intense fear of what?

Answer: Halloween

7. From what Irish myth does the Jack o'Lantern get it's name?

Answer: "Stingy Jack"

 The term Jack of the Lantern first appeared in print in 1750 and referred to a night watchman or a man carrying a lantern. Previous to print, it was used to describe a strange light flickering over the marshes of Ireland. If approached, the light advanced and was always out of reach. The mysterious occurrence is also known as will o' the wisp and ignis fatuus, Gaelic for foolish fire. However, its legendary status reaches far back into Irish folklore with a story of a stingy drunkard named Jack. "Stingy Jack" or "Jack and the Devil"

8. Harry Houdini died on Halloween night in 1926. He told his wife that if there was a way to communicate with her from the other side, he would. What did she "hold" every Halloween in an attempt to contact him?

Answer: séance

9. (Sony *BONUS* ) Since Sony missed the ball on MP3 players they have partnered with Apple to make what?

Answer: "MADE FOR IPOD"
_____________________________
Cemicalman: 4 out of 8~ BONUS WINNER!!!
Willowrune: 8 out of 8
Toniiseer: 6 out of 8
Navae: 7 out of 8


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the hottest tacos in Azeroth!!! Remember next week's pot is 30G Hope to cya there!!!
 
Mystery / Kelloggs Cereal



---

10/29/2008, 10:02 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5  6  7 





You are not logged in (login)