Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


Page:  1  2  3  4  5  6  7 

 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


[sign in to see URL] many "E's" are in the following sentence? On the very South East corner of Hillsbrad there is a grave, with a Dwarf kneeling before it, standing up to salute, reading the inscription it has a name: Anthony Ray Stark 1961 to 2005.
Answer: 15
Some may think this is in reference to Anthony "Tony" Stark, the real name of Ironman (Marvel Comics, 1963) who debuted on Tales of Suspense #39. In part, it is an easter egg as the Dwarf has red armor, and Ironman has red armor too. There are a few Anthony Stark in real life. Some involved in early days of Phone Companies, or Filmography. However, Drysc - a World of Warcraft Forum Moderator and Blizzard employee commented on July 19, 2006 the following: "It's an in-game memorial for a friend of one of the developers".

2. To participate in the Spirits of Competition event, what must you do?
Answer: Enter any battleground
Type: Holiday Event
Date: August 8 - August 24
Location: Cities, Battlegrounds

3. Which MMOG currently holds the Guinness World Record for the most popular MMORPG?
Answer:World of Warcraft

[sign in to see URL] is the name of the eye that Warlocks use to scout ahead?
 Answer: kilrogg

5. After nearly 8000yrs the earthen, children of the Titans that left Azeroth, arose from their self-imposed slumber to realize they had become mortal creatures. What race did they call themselves?
 Answer: Dwarves

6. The Corrupted Blood plague incident was one of the first events to affect entire servers. The Corrupted Blood plague was a what?
Answer: Debuff ( which would periodically sap a players' life in patch 1.7 the opening of Zul'Gurub, the game's first 20-player raid dungeon )

7. Uther the Lightbringer, First paladin, lived and died to defend what Kingdom?
Answer: Lordaeron

8. Which Sony TV has a 1,000,000:1 contrast ratio? (from Spiritread)
Answer: The OLED (OLED technology can completely turn off pixels when reproducing black, resulting in more outstanding dark scene detail and a contrast ratio of 1,000,000:1.)
___________________________________________

Elethriene: 3 out of 8
Burntbeard: 3 out of 8
Rastaa: 3 out of 8



Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 150g and the theme is T.V. Hope to cya there!!! emoticon


 




---

8/13/2008, 9:51 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


[sign in to see URL] is the name of the actor who proclaims to play a "Nightelf Mohawk" in a commerical for World of Warcraft?
Answer: Mr. T

[sign in to see URL] were the little blue mushroom-dwelling humanoids on Saturday morning cartoons between 1981-1982?
Answer: The Smurfs

3. Mulder and Scully are FBI agents on what TV show?
Answer: the X-files

4. What are the brothers' first names on the show Supernatural?
Answer: Dean and Sam

5. What TV news show starts each episode of it's broadcast with a ticking stopwatch?
Answer: 60 Minutes

6. What is Stewie's middle name on the show Family Guy? (From Spiritread, not a Sony question, but one she thought you'd all know)
Answer: Gilligan

7. "Quickly as you can, snatch the pebble from my hand ... When you can take the pebble from my hand, it will be time for you to leave.",
is a famous opening phrase from which TV series?
Answer: Kung Fu

8. In the anime series Samurai Champloo what are the names of the main characters?
Answer: Fuu, Mugen and Jin
 
___________________________________________

Cemicalman: 5 out of 8
Elethriene: 6 out of 8
Burntbeard: 6 out of 8


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 180g and the theme is Sports/Mythology/? Hope to cya there!!! emoticon


 

---

8/20/2008, 9:51 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Kazmara Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator
Global user

Registered: 03-2004
Location: Middle Earth
Posts: 4242
Karma: 45 (+45/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


hehe I only knew 3 of those emoticon

---



8/21/2008, 1:15 pm Link to this post Send Email to Kazmara   Send PM to Kazmara AIM MSN
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


CONGRATZ DIAPERMAN!!! 185 GOLD!!!
1. Which of these sports are being removed from the Olympics following the 2008 games?
A. Namecalling
B. Baseball & Softball
C. Newspaper Toss
D. Tic Tac Toe

Answer: Baseball and Softball
The United States won gold in baseball in the 2000 Olympics. Baseball and softball, however, will be dropped from the Olympics in 2012.


2. Who was the ancient Greek God of dreams?
A. Rastaa
B. Fantacey
C. Morpheus
D. Diaperman

Answer: C

3. Polo, a sport played outdoors on a large field is originally done on what back?
A. Fatback
B. Nickelback
C. Horseback
D. Getback
Answer: C

4. In Roman mythology, Veritas (meaning truth) was the goddess of what?
Answer:Truth
It was believed that she hid in the bottom of a holy well because she was so elusive. The Mother of [sign in to see URL] is also the name given to the Roman virtue of truthfulness, which was considered one of the main virtues any good Roman should have possessed.

5. If a modern day World Champion boxing match "goes the distance", how many rounds are there?
A. 1.5
B. 19
C. 21
D. 12
Answer: D

6. Sony sells cell phones under what name? (bonus question worth 5g,not required to win)
Answer: Sony Ericsson

7. Fill in the blank. (Chinese Mythology)
Yi had killed Heng-o's brother and spared the life of the ______ goddess. FOUR LETTER WORD
Answer: Moon
In gratitude, Heng-o consented to marry with the Archer. But later she fled to the Moon after having stolen from her husband the herb of immortality that grew on the soil of the Western Paradise. In the Moon, Heng-o became a toad.

[sign in to see URL] first NASCAR-sanctioned race was held on which beach course Feb. 15, 1948?
Answer: Daytona

9. Who was the ancient Italian goddess of woodland according to Roman Mythology?
Answer: Diana
In Capua and in Aricia, a locality near Rome, there are still shrines dedicated to the old Italian goddess. Diana was the twin sister of the god Apollo. Her father and mother were Jupiter and Latona.

IS THERE ANYONE HERE NOT FAMILIAR WITH EQOA:FRONTIERS??

Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 30G Hope to cya there!!! Next weeks theme is:
Cartoons / Astronomy / EQOA:FRONTIERS


  



---

8/27/2008, 10:07 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


This was a hoot as always!

Gratz to my Sugar Daddy . . . I mean loving husband

:::Runeshadow rifles around in Diaperman's overflowing pockets::: emoticon

---

9/3/2008, 11:41 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. Which planet is known for its rings?
Answer: Saturn

2. What Cartoon hero was in love with Sweet Polly Purebred?
Answer: Underdog

3. Which element gives Mars its reddish-orange color?
Answer: Iron

4. In EQOA:Frontiers between levels 30 and 60 players were given the ability to become lycanthropes choosing between were:wolf, rat, lion, bear, gator, or lycanthrope Huntette. (TRUE or FALSE)
Answer: False - lycanthrope Hunter

5. In a 1965 episode of “The Flintstones”, what little green alien from the planet Zetox is assigned to serve prehistoric “dumb-dumbs” Fred and Barney?
Answer: Gazoo

6. Sony’s DVD Handycam camcorders are hybrid or hybrid plus, what does hybrid plus mean?
Answer: Hybrid plus means that you can record to the hard drive, DVD, or a memory stick

7. What is the Chromosphere?(bonus worth 5g)
Answer: Part of the Sun's atmosphere
Visible during a total solar eclipse.

8. How many Classes are there in EQOA:Frontiers?
A. 7 B. 14 C. 9 D. 15
Answer:15Cleric, Druid, Shaman, Enchanter, Wizard, Alchemist, Necromancer, Magician, Bard, Ranger, Rogue, Monk, Paladin, Shadowknight, and Warrior.
_______________________________________

Navae: 4 out of 8
Willowrune: 5 out of 8
Cemicalman: 4 out of 8


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 60G Hope to cya there!!! Next weeks theme is: "Who's smarter than an 8th grader?"
government / astrology - questions put to all of you from our daughter Tori emoticon GOOD LUCK




 


 

---

9/3/2008, 10:17 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Are You Smarter Than an 8th Grader?
By
Tori
(Our daughter)


1. How many people are in the House of representatives?
 Answer: 435 (plus 4 Delegates and 1 Resident Commissioner)

2. What is the 1st Amendment? "You may use abbreviation if you like."
Answer: SPPAR Speech Press Patition Assembly Religion

3. What year was Amendment 18 (Prohibition of all liquor) added?
Answer:1919

4. In what amendment was Amendment 18 overruled?
Answer: 21

5. Which amendment gave women the right to vote?
Answer: 19
 
6. How many signs make up the zodiac?
Answer: 12

7. Definition: It is the broad band or belt in the heavens extending 9 degrees on either side of the ecliptic and known as Bhachakra or the Circle of Light.

What is it?

Answer: The Zodiac

8. Who Am I?
The Father of Medicine, believed that no physician should practice without having first studied astrology.

Answer: Hippocrates

#9. Bonus ~Sony Question~ (worth 5g)
What does SLR stand for?
Answer: Single Lens Reflex
_________________________________________
Cemicalman: 5 out of 9
Willowrune: 2 out of 9
Navae: 1 out of 9

Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 90G Hope to cya there!!! Next weeks theme is: Fairy Tales / Nursery Rhymes emoticon

---

9/10/2008, 10:16 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
tul64 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Sleepless Stablehand
Global user

Registered: 04-2008
Location: Port Coquitlam, BC Canada
Posts: 1337
Karma: 8 (+8/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Holy crap logged on and realized I was in WAY over my head! Ok how bout a quiz on back bacon, igloos, lacross, and of [sign in to see URL]!

Give us Canucks a chance emoticon

---


9/11/2008, 11:40 am Link to this post Send Email to tul64   Send PM to tul64 MSN
 
Berkin Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 03-2004
Posts: 4381
Karma: 60 (+61/-1)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

Aerotuk wrote:

8. How many Classes are there in EQOA:Frontiers?
A. 7 B. 14 C. 9 D. 15
Answer:15Cleric, Druid, Shaman, Enchanter, Wizard, Alchemist, Necromancer, Magician, Bard, Ranger, Rogue, Monk, Paladin, Shadowknight, and Warrior.
_______________________________________
 



Wow... forgot just how many classes there were in EQOA. I had to look it up to remember what a Magician did. :P

---

9/11/2008, 12:30 pm Link to this post Send Email to Berkin   Send PM to Berkin
 
Kazmara Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator
Global user

Registered: 03-2004
Location: Middle Earth
Posts: 4242
Karma: 45 (+45/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

tul64 wrote:

Holy crap logged on and realized I was in WAY over my head! Ok how bout a quiz on back bacon, igloos, lacross, and of [sign in to see URL]!

Give us Canucks a chance emoticon



LMAO!! emoticon

---



9/12/2008, 9:32 am Link to this post Send Email to Kazmara   Send PM to Kazmara AIM MSN
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5  6  7 





You are not logged in (login)