Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


Page:  1  2  3  4  5  6  7 

 
Berkin Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 03-2004
Posts: 4381
Karma: 60 (+61/-1)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

Aerwyn wrote:
We all know Ken loves tacos . . . since he no longer can imbibe in beef tacos, his answer to this craving is to torture the rest of us with trivia!



Is this out of respect for the Tauren among us? emoticon



---

7/24/2008, 1:19 pm Link to this post Send Email to Berkin   Send PM to Berkin
 
tul64 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Sleepless Stablehand
Global user

Registered: 04-2008
Location: Port Coquitlam, BC Canada
Posts: 1337
Karma: 8 (+8/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Great fun!

Just sat back and observed this time but has some good laughs. Great questions, and awsome effort to get this going. Looking forward to jumping in next week.



---


7/29/2008, 6:30 pm Link to this post Send Email to tul64   Send PM to tul64 MSN
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


7/30/08
1. In the World of Warcraft, which class aside from warrior uses "Rage" instead of mana?
Druid in bear form

2. On which continent is Orgrimmar located?
Kalimdor

3. Pick the lie:
A. Rogues use poison.
B. Mages can not only sheep but turtle and pig their enemies.
C. Menethil fused with the spirit of Smiley Jack to become the Lich King.

Answer: C

4. 2012 has long been believed as the year of what?
End of the world (general description all answers associated are correct)

5. Willfred Bailey Bixby III starred as what character in the series The Incredible Hulk from 1978-82?
Dr. David Banner

6. In military term, what's a click?
1 "click" is a kilometer.

7. The artwork created by character Isaac Mendez on the NBC series "Heroes" is actually done by a comic book artist, what is his name and affliction ?
Tim Sales
affliction: Color Blind


8. What does Sony's new OLED stand for?
Organic Light Emitting Diode

9. Where is Klaars located in the game right now?
Duskwood

10. What is Neo's last name in the movie "The Matrix"?
None
Neo is an alias

=============================================

Cemicalman 5 out of 10
Navae 5 out of 10
Runeshadow 7 out of 10


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 90g emoticon Hope to cya there!!!

 

---

7/31/2008, 11:06 am Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Again another fun filled night of brain sizzling action! emoticon

Ken donned his apron, even on his Birthday, to sling us some piping hot trivia.

Thanks Ken. You were a great sport with all the "Geritol" jokes too regarding your birthday emoticon emoticon

---

8/3/2008, 11:25 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


8/06/08

1. In the World of Warcraft, a blue "?" above an NPC's head indicates a quest is what?
Answer: repeatable

2. Do goldfish dance?
Answer: A mating dance

3. Ages ago on the Isle of Dread the entity known as Cazic Thule offered to give an Eye to those that could answer a burning question,
"How many T's are there in the word Taco?"
Answer: 1

4. What is the translation of "Amor e morte"?
Answer: Love and death

5. Steve Rogers became Captain America by taking part in a top-secret US Military experiment, what was the name of the experiment?
 Answer: Operation: Rebirth

6. The Led Zeppelin song Achilles Last Stand is based on what?
Answer: greek mythology: It's talking about myriads of different mythological things. The first verse is a reference to the classic greek poem by Homer, The Iliad.The second verse talks a bout a strange tourist attraction Plant was interested in called "Devil's Hole". The third verse has references to both The Illiad & The Odyssey both by Homer. The fourth verse references [sign in to see URL]. Tolkien's The Lord of the Rings. The fourth verse: The Dance of Albion, a favourite poem of Plant's. The fifth verse, of which the last line repeats itself over and over, references two things: The titan Atlas, who was supposed to hold up the sky from the Earth, and the Atlas mountains, which, in appearance, seem to do the same thing.

7. What does HDMI stand for? (question from Spiritread)
Answer: High Definition Multimedia
Interface


8. In Star Wars:The Clone War, Ahsoka Tano is which Jedi Masters' padawan?
Answer: Anakin Skywalker
--------------------------------------------
Runeshadow: 4 out of 8
Sephrena: 3 out of 8
Cemicalman: 4 out of 8
Navae: 3 out of 8


Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand where you'll always get the freshest tacos!!! Remember next week's pot is 120g Hope to cya there!!! emoticon




---

8/6/2008, 9:48 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Another fun filled night at Klaars' Taco Trivia stand!

Thank you all that came out to have fun, and to Ken for slinging that grub emoticon

---

8/7/2008, 8:02 am Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


8/13 NEXT WEDWorld of Warcraft
Think you know WoW? Been playing since Beta? Think you got the chops to try these tacos? They're HOT HOT HOT!!!
Bring plenty of tissues you may leave in tears emoticon emoticon

---

8/10/2008, 6:28 am Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Spiritread Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Master Shortie
Global user

Registered: 01-2007
Location: St. Louis
Posts: 143
Karma: 2 (+2/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


I wanted to warn you all now that I still plan on adding one question about Sony. Make it the bonus question. I know Ken is doing all WoW questions, but I like to throw in alittle extra hot sauce emoticon


Wonder what it will be......
8/11/2008, 2:22 pm Link to this post Send Email to Spiritread   Send PM to Spiritread
 
Aerwyn Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 10-2005
Posts: 1741
Karma: 18 (+18/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Woo hoo! Can't wait -D

Lol . . . oh no, not a Shelley question . . . sees taco of hope shot down in flames . . .

---

8/11/2008, 11:04 pm Link to this post Send Email to Aerwyn   Send PM to Aerwyn
 
Spiritread Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Master Shortie
Global user

Registered: 01-2007
Location: St. Louis
Posts: 143
Karma: 2 (+2/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


 emoticon Diana your sooo funny

Just means you need to brush up on the Sony lingo before [sign in to see URL] were so close last time emoticon

You were all close, but I must say that Teddy's answer "Homie does mean intelligence" was my [sign in to see URL] and I laughed soo hard emoticon
8/12/2008, 5:47 pm Link to this post Send Email to Spiritread   Send PM to Spiritread
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5  6  7 





You are not logged in (login)