Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)

Page:  1  2  3  4  5  6  7 

 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


LOL !! NO MYSTERY / KELLOGGS THIS WEEK!!! emoticon

1. You hear all the [sign in to see URL] doesn't care one "iota" about something. What
exactly is an iota?
(You can thank Teddy aka Navae for THIS bug in your taco)

Answer: 9th letter of the Greek alphabet

2. In sailing, what does the term "Ballast" represent?

Answer:Weight in the lower portion of a boat, used to add stability.

3. President Theodore Roosevelt proclaimed Devils Tower the first national monument
in 1906. What state is it located in?

Answer: Wyoming

4. What century did mathematicians first use plus and minus signs?

Answer: The sixteenth

5. What infraction is a hockey referee calling if he clasps his wrists?

Answer: Holding

6. The main role of DNA molecules is the long-term storage of what?

Answer: Information It contains the instructions needed to construct other
components of cells.


7. The sabre, epee and foil are types of swords used in modern standardized
competition of what sport?

Answer: Fencing

8. What new Sony technology will give you a wireless audio solution for multi-room
listening?

Answer: S-Air
____________________
Cemicalman: 3 out of 8
Peital: 3 out of 8

--------------------
Thank you for visiting the Taco Knight Trivia stand! Remember next week's pot is 60G with a SONY BONUS of 20G-Hope to cya there!!!emoticon Next weeks' theme...

In celebration of the release of WotlK I'll be serving up some icy-hot tacos for your enjoyment!! Bring extra napkins, it's going to get messy!!!

---

11/5/2008, 11:15 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
OverlordGran Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Half-Pint
Global user

Registered: 02-2007
Location: Canada
Posts: 390
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!



quote:

5. What infraction is a hockey referee calling if he clasps his wrists?

Answer: Holding



Fantastic Canadian content.



---
Grangron 60 Elder
Valtome, Silvous, Bonjour, cspotrun, rolex and many many more!!!
11/6/2008, 3:55 am Link to this post Send Email to OverlordGran   Send PM to OverlordGran MSN
 
Berkin Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator
Global user

Registered: 03-2004
Posts: 4381
Karma: 60 (+61/-1)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


I had a great time last night. Thanks a lot to Spiritread and Aerotuk for helping me kill undead to get my 70 Argent Dawn gear. They are banked and ready for Peital to reach 70.

---

11/6/2008, 9:54 am Link to this post Send Email to Berkin   Send PM to Berkin
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


[sign in to see URL] our Canadian brothers and sisters who are always off in some other realm fighting For the Horde!!! We had fun too was a blast, and that Doom of Shadow had a near death experience eh? Thanks for visiting the taco stand too! (as a first time taste-tester, I'll let ya in on a lil secret) Tacoslinger is the bastard son of...
 
]Pepitoz!!!


---

11/6/2008, 6:05 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
OverlordGran Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Half-Pint
Global user

Registered: 02-2007
Location: Canada
Posts: 390
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


LOL that was great.

---
Grangron 60 Elder
Valtome, Silvous, Bonjour, cspotrun, rolex and many many more!!!
11/7/2008, 2:16 am Link to this post Send Email to OverlordGran   Send PM to OverlordGran MSN
 
pennynickel Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Shortie
Global user

Registered: 02-2008
Posts: 49
Karma: 2 (+2/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


Ouch.. i would have bombed those questions with a big 0. LOL
11/12/2008, 12:28 am Link to this post Send Email to pennynickel   Send PM to pennynickel
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. Is Cold Weather Flying,(required to use flying mounts in Northrend) attained through a series of quests, or an ability requiring 950g?

Answer: It is trainable in Dalaran for 950gold In Beta one had to do a series of quests in the Sholazar Basin to get the ability to fly in Northrend. Now it's given by a flight trainer over at Krasus’ Landing
in Dalaran.


2. A new cloth can be gathered in Northrend, what is it?
Answer: Frostweave

3. The Lich King rules from his frozen throne located atop what glacier?
Answer: Icecrown Glacier

4. The Lich King was an entity trapped within the Frozen Throne only to merge with what human to become the 'new' Lich King? (What is the humans' full name)
Answer: Arthas Menethil

5. How many new metals are in WoTLK?
Answer: Cobalt ore, Saronite ore, Titanium ore

6. Who are the Kirin Tor?
Answer: A group of powerful wizards

7. Blizzard is considering introducing what kind of items in WoTLK?
Answer: Heirloom (Legacy)

8. In WoTLK, Malygos has declared war on who?

Answer: All spellcasters he wishes to annihilate their kind and drain all of Azeroth's magic

9. What type of gadget is a "Xperia"?
Answer: cell phone Sony
_______________________
Tonight Tacoslingers' taco stand picked up it's first sponsor from the good inhabitants of the Borean Tundra awarding each patron: Treelounger, Navae, Clarossa, Cemicalman, and Willowrune 20g with a bonus***
of 20g going to Treelounger for answering the Sony question correctly!! GOOD JOB!!!!

_______________________
We hope you've enjoyed our Knightly tacos over the past several months and look forward to serving you again in 3 weeks! I smell a change in the air!!!

---

11/12/2008, 11:43 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
tonii Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Zen Master Shortie
Global user

Registered: 09-2006
Posts: 512
Karma: 4 (+4/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


sorry I missed last night. I thought about it when I got home from [sign in to see URL] started writing and when I came to, it was after-tacos hours.

see ya in a few weeks...

---
splints and splinters...

Tonii:
Uther:
dirge:71 Gnome DK
terra:80 NE Druid
que:80 Gnome Lock
phase:48 Gnome Mage
11/13/2008, 9:12 am Link to this post Send PM to tonii
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


quote:

then started writing and when I came to...



Tacoslinger always keeps tacos on ice for his regular customers, you may have to reheat them over an Abyssal Flamebringer to really get the juices flowing emoticon



---

11/17/2008, 7:13 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 
Aerotuk Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Lil Zen Master
Global user

Registered: 06-2008
Location: North Pole
Posts: 411
Karma: 1 (+1/-0)
Reply | Quote
Re: Taco Trivia Weds!


1. Who is Bruce Wayne's alter ego?
Answer: Batman aka The Dark Knight

2. Excalibur came to Arthur (directly or indirectly) from the Lady of the Lake...
true or false?
Answer: TRUE

3. The Jedi Knights were the Guardians of the Old Republic for how many generations?
500? 1,000? or 10,000?
Answer: 1000

4. The Newcastle Knights are an Australian what?
A: Soccer Team B: Jousting League C: Marching Band D: Rugby Team
Answer: D: Rugby League Football Team

5. The Knights Templar received their first order of duty "to ensure the safety" of the many Christians who made the pilgrimage to what holy city?
Answer: Jerusalem

6. When I say your name, name off as many SleeplessKnights members as you can in 30 seconds!!
The person who answers the most correctly-spelled-names wins!

7. In a recent Press release, how many Sony employees will be losing their jobs?
Answer: 8,000SONY BONUS WORTH 5g**

8. How many DeathKnights do the "Villians of Tranquillien" (our horde side guild) have, as of tonight?
3? 8? 12? 21?
Answer: 12**As listed on WoWArmory at time of post**
________________________________________
Thank you for dining at Knightly Taqueria, Navae(5 out of 8) and Willowrune (7 out of 8)!! We'd hoped for more on the launch of our new restaurant. A Health Inspector showed up minutes before launch and gave us a "B" rating, and we lost 75% of our customers. [sign in to see URL] is the End. Back to Ratchet for [sign in to see URL].


---

12/10/2008, 10:47 pm Link to this post Send Email to Aerotuk   Send PM to Aerotuk
 


Add a reply

Page:  1  2  3  4  5  6  7 





You are not logged in (login)